28 Nisan 2008 Pazartesi

Oyunun Laneti - DeVour


Jake Cummings lise öğrencisi bir gençtir. Hayatı arkadaşlarının ona verdiği The Pathway adındaki bir video oyunuylan tamamen değişir. Ailesi arkadaşları ve çevresine gösterdiği oyun herkesi hastalıklı yapar ve sakat burakır ve acı bir şekilde ölürler. Jake bu olanların en sonunda The Pathway yüzünden olduğunu farkeder.

1.Bölümü izlemek İçin Buraya Tıklayınız

2.Bölümü İzlemek İçin Buraya Tıklayınız


Hesaplasma - Paycheck izle - Film izle

Michael Jennings işinde uzman bir bilgisayar mühendisidir. kendi hafızasında bir sorun olduğunu anlayan michael bütün işlerini burakır. son 2 yılı hakkındaki herşeyi unutmuştur ve bunların yerine dönmesi için çaba göstermektedir. Arkadaşı Rachel’in in yardımıylan hastalığının sorununu bulmaya çalışacaktır.
.

Cehennem Silahı 3 - Lethal Weapon 3

Eski Polis, yeni suçlu Jack Travis polis yeleklerini geçebilecek bir mermi keşfetmiştir. bu soruşturmayı yürüten Lorna Cole soruşturmanın git gidederek tehlikeli bir hal almasını önlemek için çılgın ikiliden yardım ister. Çılgın ikili daha çok polisin ölmemesi için yardım etmeyi kabul ederler.
.
İzlemek İçin Buraya Tıklayınız

Kara Yılan İnliyor - Black Snake Moan izle - Film izle

Lazarus’un blues çaldığı; Bojo’s Juke Joint adlı şarkıyı epeyce yaşlanmış bir Tom Waits gırtlağıyla söylediği günler geride kalmıştır. hayatının kadınını bulduğunu sanarak evlenmiş ve blues şarkılarını geride burakmıştır. Ancak karısının onu aldattığını öğrenince herşeyiylen yıkılmıştır.Huzuru tamamen kaybolur , aradığı huzuru yeniden gitarında ve blues şarkılarında arar.Taki karşısına Rae çıkana kadar.
Birgün giderken yerde dövülmüş heryeri kanlar içinde yarı çıplak genç bir kız görür. Ölmek üzere olan kıza yardım eder. Rae faişelik yapan bir kızdır. bugüne kadar önüne gelenlen yatmıştır. Bi türlü doğru yolu bulamamıştır. Taki karşısına Lazarus çıkanakadar
1.Bölüm Için Burayı Tıklayınız
.
2.Bölüm Için Burayı Tıklayınız
.
3.Bölüm Için Burayı Tıklayınız
.
4.Bölüm Için Burayı Tıklayınız

26 Nisan 2008 Cumartesi

R.V. izle - Film izle

Robin Williams'ın başrolünde yer aldığı Filmde robin ailesiylen birlikte arabasıylan çıktığı tatili anlatılmakta. Yolculuk sırasında birbirinden komik olaylar başlarından geçicektir.

1.Bölüm

2.Bölüm

Ne Yaptığını Biliyorum - I Know What You Did Last Summer izle - Film izle

4 Arkadaş arabaylan giderlerken bir balıkçıya çarparlar balıkçının öldüğünü sanan gençler balıkçıyı bir göle atıp kaçarlar ve kurtulduklarunı sanarlar ancak hersey burda bitmemiştir. birgün biri tarafından bir mektup gelir 'Bu yaz ne yaptığınızı biliyorum ' diye ve onları korkulu dakikalar beklemektedir.

1,Bölüm

2.Bölüm

15 Nisan 2008 Salı

Sihirli Kutu - The Last Mimzy izle - Film izle

Herşey iki kardeşin bir kutuyu bulmasıylan başlar bu kutunun içinde oyuncaklara benzer şeyler vardır bu iki kardeş o kutunun içindekilerlen oynaya oynaya zekalarında hızlı bi gelişme olmuştur ver herkesin ilgisini çekmeye başlamışlardır.
Filmi Izlemek Icın Buraya Tıklayınız

30 Gün Gece - 30 Days of Night izle - film izle


Amerika’nın kuzeyindeki Alaska Barrow kasabası her kış 1 ayı hiç sahab olmadan tamamiylen gece olarak geçirirler. kasabaya yeni bi grup insanların gelmesiylen garip olaylar başlar. 100 bin kişiye yakın zarar gören ve hayatını kaybeden vardır. Bu grub birer vampirdir ve gün doğmadanda gitmeye niyetleri yoktur.
Filmi Izlemek Icın Buraya Tıklayınız

Ali G _ Başbelası - Ali G Indahouse izle - Film izle

Ali G Beyaz bir repçi ve gangster olmayı heeflerken hiç unmadığı bir şekilde devlet adamı olur. Ancak çok geçmeden bu işinede son verilicektir.

1.Bölümü Izlemek Için Buraya Tıklayınız

2.Bölümü Izlemek Için Buraya Tıklayınız

Dis Ve Civi izle - Film izle

John Breen in Başrollüğünü üstlendiği bu korku filminde sizi dehşet dolu sahneler beklemekte.

1.Bölümü Izlemek Için Buraya Tıklayınız

2.Bölümü Izlemek Için Buraya Tıklayınız


14 Nisan 2008 Pazartesi

Hasat Zamanı izle - Film izle

Katherina ailesini kaybetmiş hayata ve hiristiyanlığa karşı hiç bir umudu kalmamış biridir. Luisiana kasabasında garip olaylar meydana gelmektedir. Bu kasabanın incilde bahsedildiğini farkeden Katherina inancına tekrar kavuşur...

1.Bölüm için tıkla

2.Bölüm için Tıkla

3.Bölüm için Tıkla

4.Bölüm için Tıkla

5.Bölüm için Tıkla

6.Bölüm için Tıkla


13 Nisan 2008 Pazar

Hicbiryerde izle - film izle


Şükran Haydapaşa garın Çalışan 40 yaşında bir kadındır. Kocasını politikaya girdiği için ölmiştür. Birtek oğluylan yanlız kalmıştır. Oğlununda bu işlere girmemesini istemektedir saten oğluda bunlara ilgisizdir. Bir gün oğlu ortadan kaybolur ve bi türlü bulunamaz. Her tarafta ığlunu arayan şükran yetkililerden yardım ister ama sonuç bulamaz...

Hoscakal Yarin filmini izle - Film izle


Türkiyede işçi ve öğrencilerin haraketli olduğu bir dönemde , askeri cunta yönetime el koymuştur ve aranan öğrencileri yakalamışlardır. Öğrencilerin idamlarına karar vermişlerdir...



Sil Baştan Filmini izle - Film izle


Joel Barish, sevgilisi hakkında şaşırtıcı bir haber alır. Teknolojiye düşkün olan kadın kendisi üzeinde bir araştırmayı dener ve bütün ilişkisini unutur. Bu duruma çok sinirlenen Joel bunu kendi üzerindede uygular...

1.Bölüm

2.Bölüm

Eylul Firtinasi


Çocuk yaşındayken annesi hapse girer ve oda tek başına kaldığı için annesinin yanında cezaevinde kalmak zorunda kalır. Annesi onu hapisanede ne yaparsa yapsın o üzüntü içerisindedir özgür olamadığı için. En sonunda dedesi gelir ve onu ordan alır ve metin özgürlüğüne kavuşur...

1.Bölüm

2.Bölüm

Cicek Abbas filmini izle - Film izle


Eskilerin unutulazları ilyas salman ve şener şenin başrollerini paylaştığı Cicek abbas filmini izlemenizi tavsiye ederim.

10 Nisan 2008 Perşembe

Avrupa Muhabbeti Filmini izle - Film seyret


internette chat yaparken arkadaşının arkadaşının adını mike diye okuyup erkek sanmasıylan engelleyen scott. sonrasında çok büyük bir yanlış yaptığını farkeder engellediği mike değil mika adında çok güzel bir kız dır. Mikanın avrupada oldugunu öğrenir ve onu bulmak için avrupaya gider.



2.Bölüm




Alternatif Secenek


Gülüm izle - Film izle


65 yaşında olan ali bey kendi halinde yaşlı bir adamdır. Kızlarını kaybetmelerinin ardından karısı onu terk edip gitmiştir. Kendi başına yaşamaya başlıyan ali bey arada komşusuna gidip zaman geçirir.

Yabancı Filmler 7

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8




1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Temmuz'da Im Juli.

İçine kapanık genç bir öğretmen olan Daniel, öğrencileri daniel hakkında beceriksiz bieşeye yaramaz olarak görürler ve onunlan dalga geçmek isterler. Gittiği mekanlarda bar olsun cafe olsun kadınlar yüzüne bile bakmazlar.


9 Nisan 2008 Çarşamba

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi izle - Film izle


Uzayda çıkarılacak Otoban için dünya yok edilmiştir. tembel insanlar kendilerini düşündükleri için evrende alınmış bu kararı görmezden gelirler ve sonuçlarına katlanmak zorunda kalırlar. Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi adındaki kitap için bilgi toplayan gezgin Ford Prefrct sayesinde Tek kurtulan insan Arthur dır. Ford ve arthur Galakside bir gezintiye çıkarlar. bu gezinti sırasında önlerinde türlü tuhaf yaratıklar çıkar.

1.Bölüm

2.Bölüm

The Detonator izle - Film izle

CIA ajanı Sonni bir silah tüccarını yakalamak için yanlız başına polonyaya gider. Sonni silah tüccarının kim oldugunu öğrendiği zaman onu hapse atarlar ve sonradan yeni bir görev için tekrar serbest burakırlar. Yeni görevi güzeller güzeli nadia yı birleşik devletlerine kadar burakmaktır.

1.Bölüm

2.Bölüm

Pan’ın Labirenti izle - Film izle

Film 2. dünya savaşı sonrası geçen bir yolculuğun hikayesini anlatmakta. küçük bir kız hamile annesiylen birlikte üvey babasının yanına taşınırlar. üvey babası kırsal bir alanda yaşamaktadır. 10 yaşındaki Ofelia yeni taşındığı evinde gizli bi labirent bulur ve bu labirentin içinde bir yaratıklan karşılaşır. bu labirent Ofeliayı tamamen değiştiricektir.

Savaş Tanrısı - Lord of War izle - Film izle

Ailesi ve yuri daha küçük yaşındayken amerikaya taşınırlar. Sıradan geçen hayatı bir olaylan aniden değişir ve silah taciri olur. Sonrasında kardeşide ona katılarak işlerini iyice büyütmeye başlarlar ordulara bile slah pazarlamaya başlamışlardır. Sevdiği kadınlan evlenir, çocuklaru olur fakat ailesi onun bir nakliye şirketinde çalıştığını sanmaktadır.

Derin Karanlık izle - Film seyret


Birçok yolcunun bulunduğu uzay aracı bilinmedik bir gezegene düşer. Bu gezegende herşey çok gariptir. ilklerde hiçbir tehlikenin olmadıgını düşünürler. Taki güneş tutulması olana dek gezegenin sahipleri olana yaratıklar saldırmaya başlar yolcuların yapıcak pek fazla şeyi kalmamıştır. Yanlarında bulunan azılı suçluyu serbest burakıp ondan yardım almaktan başka çareleri yoktur.

1.Bölüm

2.Bölüm

Otel 2 izle - Film izle


Otel filminin 2. bölümü olan otel 2 Filminde bu sefer 3 araştırmacı kadın slovakya dakiotelin kötü ününü öğrenirler ancak genede araştırmak için giderler. Ancak gittikleri zaman çok pişman olacakları şeyler olacaktır...

Görünmeyen Tehlike izle - Film izle

Devlet için çalışan araştırmacılar görünmezlik için bir yol bulmuşlardır. Ancak görünmezliği yaptıktan sonra tekrar geri görünebilirliği bulamamışlardır. Bunun için deneyi önce goril üzerinde dernerler fakat doktor sebastian sonuçtan tatmin olamaz ve kendi üzerinde denemeye karar verir. Kendi üzerinde yaptıktan sonra bir türlü görünebilmeyi başaramaz. başaramadıgı için araştırma içinde bulunanların hepsini yokedip kimsenin bu bilgiyi örenmemesini sağlamak ister.



8 Nisan 2008 Salı

Kurtlar vadisi pusu 33.Bölüm izle - dizi izle

Kurtlar vadisi pusu 33.Bölüm Fragmanı

7 Nisan 2008 Pazartesi

Herbie: Tam Gaz izle - Film izle


Ailenin kolejden mezun olmuş tek kızı güzel bir hediyeyi hak etmiştir. Ayaklarını yerden kesebilecek bir araba. Ancak babasının maddi durumu çok iyi olmadığı için en iyi modellerden alamıyacaktır.Babası güzel bir kaplumbaga alır.


Italyan isi izle - Film izle


Charlie Croker, soyguncu bir çetenin başıdır. büyük bir altın soygunu için şehir trafiğini kullanmaya karar vermiştir. soygun günü bütün trafiğin tıkanmasını sağlayıp polislerin onları rahatsız etmemeleri için bu planı yapmıştır.


1.Bölümü Tam Ekran Izlemek Için Tıklayınız




CD 2




1.Bölümü Tam Ekran Izlemek Için Tıklayınız

Uçuş Planı izle - Film izle


Eşinin ölümünden sonra zor günler içinde olan Kyle Pratt kızıylan birlikte bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğu son derece güzel bir uçaklan yaparlar ancak yolculuk sırasında kızını kaybeder. heryerde deli gibi kızını arar. Ancak kızı hiçbiryerde yoktur. Hostesler ise kendisinin yanlız oldugunu kızının hiçbir kaydının olmadıgını söylemektedirler. ya kendi delirmektedir yada herkes ona bir komplo kuruyordur.