17 Mayıs 2008 Cumartesi

Lanetli Ruh - Unrest

İnsan cesetlerini incelemek üzere dört tıp öğrencisi görevlendirilir. Çalışmalar sırasında öğrencilerden biri cesetlerden birinin üzerinde işaretlere rastlar. Öğrenciler akli dengelerini yerinde tutmakla bilim adına çalışmak arasında mücadele ederken yaptıkları bazı hatalar teker teker ölmelerine sebep olacaktır…

-------------
Lanetli Ruh izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film


tam ekran


cd 2



tam ekran


cd 3



tam ekran


cd 4




tam ekran


cd 5



tam ekran


cd 6



tam ekran

Savaşın Kralları - Warlords

Üç kardeşin bir savaşın ortasında kahramanca verdikleri yaşam mücadelesini anlatan filmde Jet Li başrolde.

------------
Savaşın Kralları - Warlords izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film




tam ekran

cd 2



tam ekran

cd 3



tam ekran

cd 4




tam ekran

cd 5



tam ekran

Karpuz kabuğundan gemiler yapmak izle


Olmayacak işler için boşuna uğraşmak diye kullanılır karpuzcu Mustafa bu sözü, karpuz kabuğundan gemiler yapmak. Oysa herkesin hayatında olmayacağını bile bile hayal ettiği şeyler yok mudur?

Recep ve Mehmet 60’lı yıllarda Tepecik adlı bir köyde yaşayan iki kafadardır. Yaz aylarını herkes gibi aylak aylak geçirmemek için yakındaki kasabada çıraklık yaparlar. Recep bir karpuzcunun, Mehmet ise bir berberin yanında çalışır. Hayat hep böyle mi geçecektir, bir karpuzcu ve berber olma uğruna çalışmayla? İki çocuğun ufku ne o köye ne de kasabaya sığmayacak kadar geniştir. Boş kalan tüm zamanlarını terkedilmiş bir ahırda film projeksiyon makinesi yapmaya çalışarak geçirirler. Kimsenin umursamadığı bu uğraşlarında tek bir destekçileri vardır, köyün delisi Ömer.

O yaz sandıklarından çok daha fazla genişletecektir ufuklarını. Recep, kelek çıkan karpuzları toplamaya gelen Nezihe ile ahbap olur ve kadının evine arada bir yemek yemek için gidip gelmeye başlar. Tüm hayallerinin ötesinde bir duyguyla tanışır ve aşık olur. Aşk, iş, hayaller… Bu iki çocuk için Tepecikli köyünde ömürleri boyunca unutamayacakları bir yaz yaşanmaktadır.

-------------------
Karpuz kabuğundan gemiler yapmak izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film

izlemek için tıklayınız

Büyük Adam Küçük Aşk - Büyük Adam, Küçük Aşk


Füsun Demirel (Sakine / Rojbin) , İsmail Hakkı Şen (Evdo) , Yıldız Kenter (Müzeyyen Hanım) , Şükran Güngör (Emekli hakim Rıfat Bey) , Dilan Erçetin (Küçük Kürt kızı Hejar)

Küçük bir Kürt kız, fakir bir akrabası tarafından genç bir kadın avukatın yanına bırakılır. Avukatın evinde, bölücü örgüt üyesi iki kişi de kalmaktadır. Polisin baskını sonucu avukat ve beraberindekiler ölür, ancak küçük kız mucizevi şekilde polisler tarafından farkedilmeksizin daireden çıkmayı ve komşuya ulaşmayı başarır. Komşu, cumhuriyet ilkelerine kökten bağlı bir emekli hakimdir ve kısa süre önce eşini yitirmiştir. Hakimin temizlikçisi de Kürt’tür ve onun çevirmenliği sayesinde kızın durumu kısmen anlaşılır. Onu polise teslim etmeye gönülleri el vermeyince, biri Türkçe, diğeri ise Kürtçe bilmeyen; aralarında ise büyük bir yaş farkı bulunan bu iki insan aynı evde kalmaya başlar.

Büyük Adam Küçük Aşk’ın, iletişimsizlikten doğan kendine has bir mizahı ve dramı var. Kürt sorunu üzerine çekilmiş Türk filmleri içinde en net mesaja da sahip olan yapım, bu yılın Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi film, en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi senaryo dallarında ödül alırken, minik yıldızı Dilan Erçetin’e de jüri özel ödülü kazandırdı.

---------------

Büyük Adam Küçük Aşk - Büyük Adam, Küçük Aşk izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film

izlemek için tıklayınız

Bulutlari Beklerken izle


1.Dünya Savaşı’ndan sonra Osmanlı ordusu Karadeniz’deki Rum köylerini boşaltmaya başlamıştır. Evlerini terk etmek zorunda kalan aileler yollara düşerek Güney’e doğru ilerlemeye başlarlar. Ayşe ve ailesi de böyle bir yolculuğa çıkmıştır.

Ayşe (Eleni), ailesinin bir kısmını geride bırakarak küçük kardeşi ile Mersin’e varır. Burada bir Türk ailesi tarafından evlat edinilir. Yeni ailesi ile beraber artık yeni bir de ablası vardır: Selma… Selma’yla aralarında çok güçlü bir bağ oluşan Ayşe, kardeşi Niko’ nun gitmesine bile ses çıkarmaz. Hayatını adadağı Selma vefat edince, yalnız kalan Ayşe, geçmişi ile yüzleşmeye başlar. O’nun bu trajik öyküsünün en yakın dinleyicisi Mehmet adındaki bir çocuktur. Mehmet farkında olmadan sırlarla dolu bu hayatın gizemlerini çözmeye başlayacaktır.

Niko’nun hala yaşayıp yaşamadığı, kendisini affedip affetmeyeceği düşünceleri arasında kalan Ayşe, yıllar öncesinin pişmanlıklarıyla içsel bir hesaplaşmaya girer.

-----------------
Bulutlari Beklerken izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film

izlemek için tıkla

Uzak izle

Nuri Bilge Ceylan’ın Mayıs Sıkıntısından sonra çektiği ikinci uzun metrajlı filmi.

Orta metrajlı Kasaba ve ardından Mayıs Sıkıntısı filmlerinde Çanakkale’nin Yenice kasabasını kendisine mekan olarak seçen yönetmen, Uzak filmi için karlar altında bir İstanbul’u tercih etmiş.

Film, ideallerinden uzaklaşmaya başladıkça yaşamının anlamını yitiren ve uzaklara gitmeyi düşleyen bir adamla, hayallerini gerçekleştirmek için İstanbula gelen bir gencin hikayesini anlatıyor.

Minimalist bir sinema anlayışına sahip olan Nuri Bilge Ceylan, filmin senaryosunu ve yönetimini üstlendiği gibi, görüntü yönetmenliğini de kendisi yapmış.

Sinemasında doğuya özgü yavaşlığı ve sadeliği temel almasıyla tanınan yönetmenin son filmi, en olgun çalışması olarak kabul edildi.

Uzak, 39. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film ödülü alırken, Mehmet Emin Toprak’a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve Ceylan’a da En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo ödüllerini getirdi.

----------------

Uzak izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film

C Blok izle


Kocası ile çoktan bitmiş bir evliliği zoraki sürdürme çabasında olan Tülay, bir gün hiç beklemediği bir olaya şahit olunca sarsılır. Oturduğu C Blok’un kapıcısının oğlu Halit ile hizmetçisinin, kocası ile kendisinin yatağında seviştiğine istemeden tanık olmak, Tülay’ın tutkudan ve aşktan uzak nasıl kupkuru bir hayat sürmekte olduğunu farketmesini sağlar.

Bu olaydan sonra bütün psikolojisi ve davranışları değişen Tülay, kendi içinde bilinçsiz bir arayışa girer. Fakat bu arayış, hem kendisi için hem de çevresindeki insanlar için çok fazla risk barındırmaktadır.

Türk Sineması’nın en önemli ve başarılı yönetmenlerinden biri olan Zeki Demirkubuz’un ilk çalışması olan C Blok, yönetmenin ileriki yıllardaki filmleri ile ilgili pek çok ipucu barındırıyor.

----------------
C Blok izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film


Yabanci Filmler 7

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8

3 Mayıs 2008 Cumartesi

Hiç Bitmeyen Öykü - Neverending Story


Eski bir kitapçıdan alınan büyük, kalın kapaklı bir kitabın içinden girilen sihirli bir diyar.Uçan beyaz dev köpekler, cüceler, prensesler, konuşan ağaçlar, kaplumbağadan dağlar, bir çocuğun başından geçebilecek tehlikeli ve ilginç maceralarla dolu bir Oyuncular : Noah Hathaway, Barret Oliver, Patricia Hayes, Sydney Bromley
Süre : 1 saat, 45 dk.
Gösterim Tarihi : 20 Temmuz 1984
1984 yapimi fantastik çocuk filmi.
Eski bir kitapçıdan alınan büyük, kalın kapaklı bir kitabın içinden girilen sihirli bir diyar.Uçan beyaz dev köpekler, cüceler, prensesler, konuşan ağaçlar, kaplumbağadan dağlar, bir çocuğun başından geçebilecek tehlikeli ve ilginç maceralarla dolu bir Oyuncular : Noah Hathaway, Barret Oliver, Patricia Hayes, Sydney Bromley
Süre : 1 saat, 45 dk.
Gösterim Tarihi : 20 Temmuz 1984
1984 yapimi fantastik çocuk filmi.
Eski bir kitapçıdan alınan büyük, kalın kapaklı bir kitabın içinden girilen sihirli bir diyar.Uçan beyaz dev köpekler, cüceler, prensesler, konuşan ağaçlar, kaplumbağadan dağlar, bir çocuğun başından geçebilecek tehlikeli ve ilginç maceralarla dolu bir




Hiç Bitmeyen Öykü Neverending Story izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film

Van Helsing

Gabriel Van Helsing, hatırlamadığı geçmişindeki bir lanetten dolayı reddemediği bir görev almıştır. Vatikan’daki gizli bir örgüt için çalışan Van Helsing, dünyaya kabuslar yaşatan şeytani yaratıkları avlamaktadır. İnsanlık için yaptığı büyük iyilikler anlaşılamadığı için Van Helsing kahraman değil, bir katil olarak görülmektedir.

Efsanevi ölümsüz vampir Kont Drakula’yı yoketmek için Transilvanya’ya gönderilen Van Helsing, bu bölgenin Drakula’nın yarattığı korku havasıyla onun tarafından yönetildiğini görür.

Drakula’nın en büyük düşmanı olan çingene Valerious ailesinin hayatta kalan son bireyi Anna Valerious’la tanışan Van Helsing, genç avcı kadının ailesinin intikamını almak için Drakula’yı avlamak istediğini öğrenince, ortak düşmanlarına karşı güçlerini birleştirme kararı alırlar.

İki avcının amaçlarına ulaşabilmeleri için, Drakula’yı ve onun yarattığı korku imparatorluğunun şeytani güçleri olan Kurtadam ve Frankenstein’ı da yenmeleri gerekecektir.

Senaryoyu da yazan yönetmen Stephen Sommers, Bram Stoker tarafından yaratılan ünlü vampir avcısı Van Helsing’i ve korku edebiyatının önde gelen canavarlarını aynı filmde buluşturmuş.


cd 1 tam ekran



cd 2 tam ekran
Van Helsing izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film

Hayatta Kal - Stay Alive



Hayatta Kal Stay Alive izle film izle film seyret bedava film izle filmler dizi izle onlie izle film

2 Mayıs 2008 Cuma

Olimpo Garajı - Garage Olimpo izle - Film izle


Annesiylen beraber bir hayar sürdüren Maria , dikta karşıtı bir militandır. Fakir okuma yazma bilmeyen çocuklara okuma yazma öğretir ve Bunun yanında yasadışı eylemler yürüten bir örgütün içindedir.
Maria nın evine kiracı olarak gelen bir genç Maria ya çok büyük bir aşk beslemey başlar.

Bitirim Karınca - The Ant Bully

Lucas 10 yaşına gelmiş hayatından hiç memnunn olmayan biridir. Ailesiylen birlikte yeni bir eve taşınmışlardır ve burada kimseyi tanımadığı için çok sıkılmaktadır. Bunun üstüne anne ve babasının ilgisizliğinden ve yeni mahallelerinde tanıdığı arkadaşının olmaması ve sokak serserilerinden kurtulaması Lucası dahada sıkıntının içine sokmuştur.
Bütün Hırsını Bahçesinde yuva yapmış karıncaların yuvasını bozarak çıkarmak ister. Fakat kendine nasıl bir düşman edindiğinin farkında değildir.Evlerini korumaya çalışan karıncalarlan Lucasın Başı büyük bir belaya girer.

Cenneti Beklerken izle - Film izle

Bir gün bir osmanlı vezirinin konağına zorlan götürülen Eflâtun , osmanlı devletine karşı ayaklanan Danyal adlı bie şehzadenin idam edileceğini öğrenir. Eflatundan idam edilecek şehzadenin kimliğinin tam belirlenmesi için bir potresini yapmasını isterler. Eflâtun bu emir karşısında bir grublan birlikte başkentten anadoluya doğru yola çıkmak zorunda kalır. Bu yolculuk içinde onları bekleyen birçok maceraylan karşılacaklardır...



Sen, Ben ve Dupree - You, Me and Dupree izle - Film izle

Yeni evlenen Carl ve Molly çifti kendilerine çok güzel bir dünya kurmuşlardır. Ancak hersey Dumpree gelen kadardı. Dumper misafir olarak geldiği evden gidicek gibi değildir.Carl ve Molly'nin düğünlerinde Carl ın sağdıçlığını yapmak için geldiği için partonu tarafından kovulmuştur.Artık işsiz ve araabsız kalan Dumpree kendini toparlaması için zamana ihtiyacı vardır. Carl ve Molly çiftinden kendisini birkaç günlüğüne misafir etmelerini ister. Ya bu misafirlik Bir ay yada daha fazla sürerse....

1.Bölüm


2.Bölüm

Fareler ve İnsanlar izle - Filmini izle


İki iyi arkadaş olan Lennie ve George ekonomik kriz len birlikte kendilerini California'de işsiz bulurlar. Girdikleri işlerde ise Lennie'nin çocuksu zihni yüzünden kaybederler. Tyler Çiftliği'nde kendilerine iş bulurlar. Çiftliğin sahibinin oğlu Curley'nin sıkı disipliğine karşın genede işlerinde başarılı olurlar.
Curley'nin mutsuz eşi Lenie'nin merhamet duygusuna mağruz kalır ve param parça olur. George'un de merhamet duygusuylan karar vermesi gerekecektir.


Zincirbozan izle - film izle


Türkiyenin son derece gergin olduğu bu dönemde üstüne birde ülkenin önde gelen gazetecisi Abdi İpekçi’nin öldürülmesiylen bu ortamı yapacaklarına sebep olarak gören askeri yapı, ülke yönetimine müdahaleye hazırlanıyordu.
Abdi İpekçi’nin öldürülmesiylen 12 eylül askeri darbeye kadar gecen olayları anlatan bir film.


Yenilmez 2 - Undisputed 2 izle - Film izle


Hayatında hiçbir zaman yenilmeyen dövüşçü George ‘Iceman’ Chambers (Ving Rhames) Tecavüz suçundan hapse düşer.
Hapisanede de boks turnuvaları düzenlenmektedir ve hapisanede şampiyon olan Monroe Hutchens ile dövüşmesi gerekecektir.