21 Mart 2008 Cuma

Özel Tim - Swat Film izle

Özel operasyonların en iyi takımı onlar...

Ve şimdiye kadar üstlendikleri en zor görevleri onları bekliyor.

70’lerin hit televizyon dizisi S.W.A.T, Neil H. Moritz’in yapımcılığını üstlendiği, Clark Johnson’un yönetiminde, ünlü oyuncular Samuel L. Jackson ve Colin Farrell eşliğinde, başarılı oyuncuları Michelle Rodrigez, James Todd Smith ( LL Cool J ), Brian Van Holt, Jeremy Renner, Josh Charles ve Olivier Martinez ile şimdi sinemalarda.

Farrell’in canlandırdığı Jim Street eski bir S.W.A.T üyesidir. Ortağı Brian Gamble (Jeremy Renner) ile kötü giden bir esir kurtarma operasyonundan sonra Özel Tim’den uzaklaştırılmışlardır. Gamble işi bırakmıştır ama Street günün birinde üniformasına kavuşacağını ve tekrar S.W.A.T üyesi olacağını düşlemektedir.

Street beklediği şansı Takım Komutanı Dan ‘Hondo’ Harrelson (Samuel L. Jackson)’ın en iyi 5 polisi yeni S.W.A.T üyeleri olarak seçip yetiştirmesi için görevlendirilmesiyle yakalayacaktır. Hondo’nun seçtiği diğer adaylar Deacon ‘Deke’ Kaye (LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez), Michael Boxer (Brian Van Holt), ve T.J. McCabe (Josh Charles)’dir.

Haftalarca süren yorucu ve zor bir eğitimden sonra yeni S.W.A.T üyeleri zor bir göreve seçilirler. Los Angeles’dan en büyük uyuşturucu kaçakçılarından biri olan Alex Montel (Olivier Martinez)’i bulunduğu yerden çıkartıp federal ajanlara ulaştırmaları gerekmektedir. Montel kendisini polisten kurtaracak olana 100 milyon dolar ödül vermektedir, ve bu olay çok iyi silahlandırılmış gerillaların S.W.A.T ile karşı karşıya gelmelerine neden olacaktır.

Clark Johson’un yönettiği S.W.A.T’ın senaryosu Ron Mita ve Jim McLain’in romanından David Ayer ve David Mckenna tarafından kaleme alınmıştır. Filmin yapımcılığı Neal H. Moritz, Dan Halsted ve Chris Lee tarafından yapılmıştır. Görüntü yönetmeni ASC/BSC’den Gabriel Beristain, yardımcı yapımcılar Louis D’Esposito, Todd Black, George Huang ve Amanda Cohen’dir. Filmin dekorları Mayne Berke, müzikleri Evyen Klean, kostümleri Christopher Lawrence tarafından hazırlanmıştır. S.W.A.T’ın editörü Michael Tronick’tir.



Tam ekran izlemek için buraya tıklayın



CD 2







Tam ekran izlemek için buraya tıklayın

0 yorum: