21 Mart 2008 Cuma

E-Katil Film izle


Yeni gençlik korku filmi “Cry Wolf – e-katil”, yalan oyunu oynayan sekiz masum lise öğrencisinin vahşetle yüz yüze gelmesini ve doğruyu söyleseler bile yalancılara kimsenin inanmadığı gerçeğini konu alıyor.

Owen Matthews, en son okuduğu okulda kurallara karşı gelerek olay yarattığı için Westlake Prep (kampüsünün yakınlarındaki ormanda ölü bir kadının bulunduğu okul) de eğitimine devam eder. Owen hemen, gayri resmi bir klüp olan ve güzel ve deneyimli Dodger ile hızlı konuşan ve hemen parlayan Tom’un da üyesi olduğu “yalancılar” kulübüne katılır. Owen ve yeni arkadaşları “Kurt” adında, yakın zamanda bir cinayet işlemiş ve bunu tekrarlamayı planlayan bir katil yaratırlar ve bu söylentiyi tüm okula yayarak kampüsün bile sınırlarını aşmasını sağlarlar.

Gruptakilerin tanımlamasına göre “Kurt” kurban olarak, birbirini çok iyi tanıyan kişileri seçmeye eğilimli. Okulun gazetecilik öğretmeni Rich Walker (Jon Bon Jovi), grubu internette pusuda bekleyen vahşetlerden söz edince Owen uydurma hikayelerini sanal ortamda yayma konusunda cesaretlenir. Tanımlanan kurbanlar birdenbire ortadan kaybolmaya başlarlar. Owen, Dodger ve Tom yalanın nerede bitip doğrunun nerde başladığını artık kestiremezler. Biri – ya da bir şey- oyuncuların kendilerini avlamaya başladığında, oyun korkutucu bir şekilde gerçeğe dönüşüyor



Tam ekran izlemek için buraya tıklayın




CD 2





Tam ekran izlemek için buraya tıklayın

0 yorum: