29 Mart 2008 Cumartesi

Parti Hayvanları Çizgi Film


Bir hayvan çiftliğinin sakinlerinden espritüel inek Otis için şamata yapmak çok önemlidir. O ve en iyi arkadaşları –fare Pip, yaban gelinciği Freddy, horoz Peck ve domuz Pig- dünya çapında muzip hayvanlardır ve gülmek için her zaman bir sebep bulurlar.Otis ve arkadaşları hayatın tadına ancak böyle varmaktadır.
Otis'in babası Ben, çiftlikteki her şeyin yolunda gitmesini sağlayan bir inektir. Her sabah çiftlik işleriyle ilgili bir toplantı düzenler ve ortak düşman çakallarla ilgili bazı uyarılarda bulunur. Çiftlikteki pozisyonunu son derece ciddiye almaktadır. Diğer hayvanlara seslenirken, "Yaşadığım sürece bu tel örgülerin içinde yaşayan hiçbir hayvan zarar görmeyecektir" teminatını verir. Ben'in hayattaki tek arzusu ise, genç oğlu Otis'in artık olgunlaşıp sorumluluk almasıdır.
Baba Ben'in artık yönetecek gücü kalmayınca çiftlikteki düzeni Otis sağlamaya çalışır. Ancak liderlik rolü ona göre değildir. Liderlik ruhuna sahip olmadığı açıkça ortadadır. Düzeni sağlayan Ben gibi birisi olmayınca çiftlikte tam bir kaos yaşanmaya başlar. Böyle olunca da hayvanların en gizli sırrını çiftçinin fark etmesi uzun sürmez. Öte yandan entrikacı çakallar da çiftliği ele geçirme zamanının artık geldiğini düşünmeye başlamışlardır.

CD 1 İzlemek için buraya tıklayın

CD 2 İzlemek için buraya tıklayın


0 yorum: