16 Mart 2008 Pazar

Köpek Askerler film izle

Köpek Askerler www.sinemafanclub.blogspot.com Sunar...

Tür : Aksiyon / Korku
Yönetmen : Neil Marshall
Senaryo : Neil Marshall
Görüntü Yönetmeni : Sam McCurdy
Müzik : Mark Thomas
Yapım : 2002, İngiltere / Lüksemburg , 105 dk.

Oyuncular

Sean Pertwee (Wells) , Kevin McKidd (Cooper) , Emma Cleasby (Megan) , Liam Cunningham (Ryan) , Thomas Lockyer (Bruce) , Darren Morfitt (Spoon) , Chris Robson (Joe) , Leslie Simpson (Terry)

İskoçya’da bir dağda tatbikat yapan İngiliz askerler özel bir askeri birim komutanına rastlarlar. Ekibini kaybeden asker, çevrede gezinen korkunç varlıklardan söz etmektedir. Bir süre sonra özel birim komutanının bahsettiği gizemli varlıklar kendini göstermeye başlar ve askerler kurtadamların saldırısına uğrar.

Kaçmaya çalıştıkça takım yavaş yavaş diğerlerinin tarafına geçmeye başlayacaktır. Bu esnada karşılarına çıkan gizemli bir kadın bütün takımın kaderini değiştirir. Kadının arabasına binen askerler terk edilmiş bir eve sığınırlar. Fakat bir süre sonra etraflarındaki duvar ve tepelerindeki çatı da koruyuculuğunu yitirmeye başlayacaktır.

İngiliz yapımı korku filmi, türün klasiklerine yaptığı göndermeler ve başarılı senaryosuyla dikkat çekiyor. Klasik kurt adam filmlerinin etkisiyle birlikte, Evil Dead, Yaşayan Ölülerin Gecesi gibi filmleri de akla getiriyor. Tek mekanda yarattığı gerilim ve şaşırtıcı finali ile de dikkat çekici bir korku filmi olmayı hak ediyor. Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.


CD 1 İZLE










CD 1 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ! ! !


CD 2 İZLE







CD 2 TAM EKRAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ! ! !

0 yorum: